top of page
Rosenhills Trädgård | Festlokal och catering för alla typer av event.

Våra vänner

Vill du anlita oss att fixa maten åt er, men letar efter en lokal att hyra för att möjliggöra ditt drömevent? Vi kan leverera mat i princip vart som helst, från slott till skog. Men här är några unika och inspirerande lokaler som vi samarbetar med, som erbjuder flexibla miljöer med många möjligheter.

Ekerö - Sthlm

Rosenhills trädgård

Mitt i naturen ute på Ekerö, en levande trädgårdshandel. En bohemisk gård och musteri med drömmig lada, veranda, gårdsplan, växthus, bar, äppellund, odling och gröna ytor. Möjlighet för sittande middagar, bröllop och vigsel, fest, spelningar, och även övernattning.

Re;Deco

Vintage galleri på Östermalm. En otroligt fin och inspirerande miljö mitt i stan, perfekt för en mingelkväll, launch/kick-off, intimt middag med nära och kära, möte osv. Omge dig och dina gäster med vackert hantverk, konstverk och vintage möbler med en stark hållbarhetstänk. 

 

Kontakta oss vid intresse!

Linnégatan - Sthlm

Lindetorpsvägen - Sthlm

guld fabriken

Ett kulturcentrum där allt är möjligt! En mäktig lokal och oas av kreativitet fem minuter från Globen. Passar företagsevent, middagar, mingelkvällar och fest med möjlighet till bar, scen, spelningar, uteplats och vedeldad bastu.

Stockholm - Göteborg - Jönköping

intention tents

Väldigt snygga och versatila stretch tält av högsta kvalité. Funkar bra i nästan alla miljöer för att bygga upp en egen tillfällig lokal för en stor middag med långa bord, eller för att komplettera med en utemiljö som skyddar mot alla vädrar.