top of page

HANTVERKSOST

OCH GLASS

Här hittar ni våra hantverksprodukter baserad ekologisk komjölk från KRAV-märkt Lovö Prästgård, Drottningholm. Lovö Prästgård är den enda mjölkgården på Ekerö, och dessutom Stockholms närmsta mjölkgård. Utöver försäljning av våra ostar, använder vi både stekost och salladsost i våra menyer, och stekosten är en självklar sommarfavorit bland kunderna. Vi använder också vår egna glass i desserter och menyer.

Våra ostar görs för hand i småskala, på morgonens färska mjölk. Våra glassmaker baseras på det som säsongen kan erbjuda, och inspireras av klassiska favoriter.

VÅRA PRODUKTER JUST NU!

Stekost gjord på ekologisk komjölk från KRAV-märkta Lovö Prästgård, Drottningholm  | BondenKocken | Matlagning
Äkta Vara

STEKOSt

Vår stekost är en pastöriserad halloumistyle grillost, som man kan steka i panna, eller grilla. Älskad av både stora och små, perfekt som en veg alternativ till kött, i en "stekostburgare", en sommarsallad, eller som en del av grillbuffén.

Ostfritters | Ost gjord på ekologisk komjölk från KRAV-märkta Lovö Prästgård, Drottningholm  | BondenKocken | Matlagning
Äkta Vara

Salladsost

Vår salladsost är en opastöriserad fetaost style ost. Passar perfekt i matlagning, såser, pajer, sallader, och våra populära ostfritters. Omtyckt av barn och likaså vuxna! Smakrik eftersom den är opastöriserad.

Glass gjord på ekologisk komjölk från KRAV-märkta Lovö Prästgård, Drottningholm  | BondenKocken | Matlagning

glass

Våra glassar är utan tillsatser, gjort på en bas av mjölk, grädde, äggula, socker, salt, och sedan smaksatt med riktiga råvaror som ekologiska kaffebönor eller Noble Farmings gudomliga jordgubbar!

här hittar du våra produkter

Äpple.png
Rödbeta
Korvar.png

Vi är en del av två gårdsbutiker på Mälaröarna. Där hittar ni våra ostar och glass, och under högtider brukar vi fylla på med julmat och ostkaka mm. 

 

Lovö Prästgård, Drottningholm

Öppet varje dag kl 10-20 - betala med swish.

Med våran ost och glass på gårdens mjölk, samt Lovö Prästgårds egna produkter med grönsaker (efter säsong), mjöl, mannagryn osv. samt kött (bokningsbara).

 

Sättra Gårdshandel, vid Blomverkstan, Adelsö 

Öppet varje dag kl. 10-19 vardagar, kl. 11-19 helger - betala med swish

Tillsammans med Noble Farming och Blomverkstan.

Här kan ni handla jord, växter, blommor, grönsaker, våran ost och glass, kaffe mm.

Obs! tillgång till olika produkter såsom grönsaker och mjöl varierar med säsong.

Vi du beställa en större mängd ost eller glass av oss, kanske till en sommarfest hemma? Vi tar gärna emot era beställningar!

 

Tveka inte att höra av er!

Vill du bli återförsäljare eller ha oss som leverantör? 

Kontakta oss!

Rabarber.png
bottom of page